+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Първият чартърен полет от България до Сейшелските острови стартира през октомври. Той ще се реализира със съдействието на най-голямата сейшелска туроператорска компания „7South“, българската туристическа агенция „Luxutour“ и Генералното почетно консулство на Република Сейшели в България. Това бе съобщенo по време на събитие по-рано днес, в което се включиха генералният мениджър на 7South Андре Бътлър-Пайет, който пристигна от Сейшелите специално, за да обяви новината, основателят на „Luxutour“ - Петър Стоянов и Почетният генерален консул на Република Сейшели в България Максим Бехар.

Стартират директни полети от България до Сейшелите през януари 2022

Новите директни полети започват на 23 октомври 2021 и ще свързват София с най-големия остров на Сейшелите – Махе. Екзотичната страна стана все по-популярна сред българите, които сега ще бъдат значително улеснени при пътуването си до малката африканска държава.

Сейшелските острови са сред най-безопасните и лесно достъпни дестинации в настоящата пандемична обстановка. Над 85 процента от населението на страната вече е напълно ваксинирано, а българите се допускат само с негативен PCR тест, без изискване за карантина и в двете посоки.

„Сейшелските острови са едно невероятно кътче, което предлага на своите посетители кристално чисти води, запазена природа, уникални видове флора и фауна, коралови рифове и постоянни емоции. Изключително много се радваме, че вече можем да споделим това богатство и с българите, които ще имат директни полети до Сейшели, благодарения на общия ни проект.“, коментира Андре Бътлър-Пайет, генерален мениджър на 7South.

„Винаги сме препоръчвали Сейшелите на нашите клиенти, защото те съчетават най-доброто от всички популярни екзотични острови. Затова се радваме, че успяхме с общи усилия, заедно с нашите партньори Мarbro Tours, Exotic Holiday и Planet Travel Center, да направим тази важна стъпка и да пуснем директни полети. Надяваме се това даде тласък на туристическите агенции у нас, които ще могат да добавят още една  уникална дестинация към портфолиото си.“, каза Петър Стоянов, основател на „Luxutour“.   

„Щастливи сме, че даваме още една възможност на българите да посетят красивите Сейшели. Надяваме се, че с пускането на директните полети все повече наши сънародници ще могат да се насладят на това райско кътче. Сейшелските острови са перфектна дестинация за всички, които търсят красива природа, интересна култура, екзотични изживявания и добро обслужване.", добави Максим Бехар, Почетен генерален консул на Република Сейшели в България.

Дати на директните полети до Сейшели:

  • 23 октомври 2021 – 01 ноември 2021
  • 28 януари 2022 – 06 февруари 2022
  • 25 февруари 2022 – 06 март 2022