+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Миналото лято ще запомним с редицата ограничения и усещането за несигурност и тревога. За щастие, все повече хора по света се ваксинират и границите започват да се отварят, с което очакваме лятото на 2021 г. да бъде напълно различно. Подгответе се за дългоочакваните семейни събирания, срещи с нови хора и жадуваните пътувания – всичко, което да ни зареди с много слънце и позитивни емоции. В очакване на предстоящите месеци, събрахме полезни идеи за това как да ги прекарате по най-вълнуващия начин. Ето го и нашето “Ръководство за забавление” за това лято.

Прекарвайте колкото се може повече време навън!

In town

Всички копнеем за повече пътувания, но ако ви се налага да останете в града, ето няколко идеи за интересни изживявания: ден за пикник сред природата, спа ден у дома, плувни басейни около града, преход в планината, концерт с музика на живо, приятели на гости - лятно кино или барбекю в двора, време за коктейли - вкъщи или в добрите коктейл барове в града. Преоткрийте мястото, в което живеете като посетите нови места – музеи, паркове, пазари ресторанти и кафенета. Опитайте вкусовете на различни кухни – с кулинарни уроци или в специализираните ресторанти с традиционна кухня в града.

La Mer

У нас или по света, лятото свързваме преди всичко с плажа и всички активности, които морето предлага – вземете уроци по сърф или дайвинг, посетете нови места като плажове и курорти, плавайте, с каквото можете да си позволите. Запечатайте хубавите залези, безгрижните разходки по плажа, слънцето и солта по кожата ви. Ползвайте слънцезащита!

Bulgariamy love

Ето и идеи за неща, които можете да правите, без да е необходимо да напускате страната: спа почивка край минерален извор, речен круиз, разходка с лодка или риболов в язовир, уроци по каяк, рафтинг, Розовата долина, екопътеки в планините на България, тематични фестивали из страната, винени дестинации, кулинарни пътувания и др.

Stay active

Oсвен спортовете, свързани с морето, подсещаме ви също за удоволствието от карането на колело или ролери, скалното катерене, преходите в гората, конната езда, йогата, гребането и танците.

Good vibes

Подгответе си плейлист, който да бъде най-достойният саундтрак за всяко ваше лятно изживяване.

Strike a pose

Снимайте! Запазете хубавите спомени – ще са ви нужни през студените зимни дни.

Vivid colours

Създайте си настроение с повече приповдигащи цветове в облеклото и интериора на дома ви. Усмивката ще се появи естествено на лицето ви.

Around the world

Дестинациите по света са безброй – насладете се на свободата да пътувате отново, опознавайки нови земи, народи и култури. Попивайте всяко изживяване, разширявайте мирогледа и познанията си. Това е най-голямото богатство.

Traveling light

Опитайте се да пътувате с малко багаж, да бъдете по-спонтанни и освободени. Позволете си повече свобода, присъственост и лекота и се наслаждавайте на всеки момент пълноценно.

Mother Nature

Глемпинг, къмпинг, кемпер, или просто спален чувал под звездите – вие решавате докъде ще стигнете в сливането с природата, но ви напомняме, че това е истинският източник на енергия, без който не можем. Заредете се!

No WI-FI

Опитайте се да си осигурите колкото се може повече време далеч от екрана на компютъра и телефона си. Само така ще можете да си починете пълноценно.

Something new

Нови приятели, нови места, нови изживявания – нека бъдат в списъка ви за това лято.

Family time

Прегърнете близките си, споделете повече качествено време с тях, покажете грижа и любов. Изненадайте любимите си хора с мечтано пътуване или просто съберете любимите си на приятен обяд в своя дом.

Надяваме се, че тези идеи ще направят вашето лято по-забавно и ще успеете да се заредите с хубави емоции и надежда за едно по-добро бъдеще.

Have fun!

Източник: https://ues.bg/