+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

За щастие Европа е изпълнена с изобилие от страхотни плажни ивици и острови, които са перфектната идея за прекарване на приказна лятна почивка. Кой би отказал да бъде омагьосан от фините златни пясъци и изящни синьо-зелени води на Средиземно море? Малко са тропическите райове, които могат да се съревновават с магнетичната култура и крайбрежните анклави на Европа. Затова допринася и приятното отношение, което редица туристи срещат на всеки остров. Така че, не се бавете и освободете съзнанието си, за да се насладите на някои от най-добрите острови за лятна почивка в Европа. Ето няколко идеи от нас:

  

САРДИНИЯ (ЮЖНА ИТАЛИЯ)

Не само защото това място е от топ дестинациите, посещавани от десетки известни личности през годините, но и защото Сардиния сама по себе си е истински рай на земята. Луксозните хотели, красивите плажове, бурния нощен живот и пленяваща необятност ще ви накарат да се почувствате като някоя супер здезда сред съвременния разкош, който предлага това място. Водите на Средиземно море мият златните плажове, водата е чиста, слънцето жарко, готово да оформи вашият бронзов слънчев загар. Ако искате да осъществите мечтаната лятна почивка, това е мястото! Може да видите нашите оферти за италианското крайбрежие тук. 

 

САНТОРИНИ

Санторини е уникален гръцки остров, който не може да се сравни с никой друг. Създаден е при вулканична експлозия, оформяйки се като висока скала с изглед към черно и червено крайбрежие,на което биваме заслепени от тюркоазеното средиземноморие. Величествени исторически градове се простират по върховете на скалите, а най-добрият транспорт до плажа е на магаре.  В Санторини може да попаднете на интересни гледки, от удивителни вулканични скални формирования до останки от византийски и римски времена. А за запалените по нощния живот има изобилие от клубове и заведения, в които да се отдадете на забавления до сутринта. Ако Санторини е следващата дестинация, която ще посетите това лято, може да видите офертите ни тук.

 

МАЙОРКА

От много години Майорка е една от любимите дестинации на редица туристи по света. Със своята пленителна визия, тези територии непрестанно привличат все повече хора, осигурявайки им мечтаната ваканция. Малките скрити пясъчни заливи, преливащи нежно в тюркоазените води, ще завладеят вашите сетива. Майорка е изключително подходяща за семейства с деца, благодарение на своите безопасни брегове, чиста вода и перфектни условия за почивка. Ще иматe възможността да посетите красиви романтични ресторанти, които ще ви впечатлят със страхотната кухня, пълна с ястия, които не сте опитвали досега. А от високите местности в Майорка, ще откриете уникални гледки. Майорка ви очаква и е готова да ви предложи много! За повече информация и актуални оферти от Luxutour, влезте тук