+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

На 29.06.2017 в хотел Радисън Блу в София се проведе официална презентация на Луксутур. За нас беше важно да разкажем за ескурзиите до Дубай и да убедим хората, че това е чудесна идея, която могат да осъществят с нас. Щастливи сме, че на събитието присъстваха около 100 души, с които успяхме да разговаряме и да обменим ценна информация, която да бъде взаимно полезна и приятна.

Луксутур е една от утвърдените туристически агенции у нас, която се ползва с голямо доверие сред своите клиенти и партньори. За нас беше важно да изтъкнем предимствата, които ни доведоха до тук. Едно от тях е, че нашите програми съдържат изобилие от преимущества, които да уверят клиентите ни, че пътувайки с нас, те не само ще задоволят всички свои очаквания, но и ще ги надминат.

В презентацията ни за Дубай ние предложихме директни полети с FlyDubai в удобни за вас часове, както и водач от България, и екскурзовод на български език. Също така представихме и хотелите по програмата, които са разположени в един район, като по този начин се създава допълнително удобство за туристите. Като единствени в България, които го предлагаме, ние обърнахме особено внимание на чисто новия хотел Royal Continental. Още един плюс беше целодневната екскурзия Дубай и Шаржа, която е включена в цената.

Благодарение на тази презентация хората успяха да разберат, че за нас е основен приоритет да им предложим качествен продукт. Ясно заявихме, че нашата цел е туристите не само да видят Дубай, но и да го почувстват. Затова си позволяваме да ви дадем съвет, да не избирате нереално ниските цени на оферти, които виждате, а да предпочетете лукса! Та това е Дубай – царството на разкоша. За да го усетите наистина, вие трябва да се потопите в него. Тогава ще изпитате истинско удоволствие от екскурзията. Ще бъдете много по-емоционално обогатени. А магията на пътешествието се крие точно в това, нали?