+359 24 650 565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Малдивите са една от най-предпочитаните дестинации сред болшинството младоженци, тъй като са перфектното място за прекарване на мечтания меден месец. Тези острови наистина са идеални и обещават един добър старт на вашият съвместния живот! И не само, екскурзията до Малдиви ще се превърне в сбъдната мечта!

Тези екзотични острови са тихо и спокойно място, на което да се насладите на почивката си пълноценно. Различните хотели, разположени на тези територии са достижими единствено по вода, което означава, че може да се предвижвате до тях чрез лодка или с воден самолет. Именно това преживяване създава допълнителна романтика към вашето екзотично приключение. Полетите над тюркоазените води, ще открият невиждани гледки пред вас, а Малдивите ще се превърнат в любимата ви дестинация.

Затова в тази статия ще ви предложим 9 причини, заради които екскурзията до Малдивите, да ви накара да се влюбите в това място!

 Уникални СПА процедури.

Повечето хотели на Малдивите са известни с техните невероятни  СПА процедури и услуги. Всеки малдивски терапевт използва специфични продукти и предлага индивидуални консултации с цел да създаде строго конкретен терапевтичен план, насочен и съобразен изцяло с вашите нужди. За двойки, които са на меден месец, цялото СПА удоволствие може да бъде споделено. Какво по-хубаво от това двама влюбени да се отдадат на релакс и приятен масаж заедно и то дори докато се държат за ръка.  За щастие тези процедури могат да бъдат резервирани предварително, давайки ви шанс да изненадате вашия любим човек. Не се колебайте и се отдайте на удоволствие, релаксация и покой. На Малдивите това е 100% постижимо.

 

Жителите на Мале!

Ако искате да се доближите до културата на Малдивите, посетете Мале – столицата! Тя ще ви даде възможността да научите всичко за обичаите и традициите на тези изумителни острови. Освен с прекрасните плажове и хотели, Малдивите са известни със своите пазари и павилиони, от които може да закупите различни сувенири и подаръци за приятелите и семействата у дома. Препоръчваме ви да обърнете особено внимание на пазарите за риба, там ще преживеете уникални моменти, тъй като няма да сте в състояние да отгатнете името на никоя една риба или плод, които местните рибари и земеделци продават. Подправките също така са важна част от малдивските пазари, давайки ви възможност да купите и отнесете част от вкуса на Малдивите у дома!

 

Гледката!

Малдивите са известни със своята биолуминесцентност. Това е природен феномен, който се появява във водата, когато микроскопични организми реагират с кислорода и освобождават красива синя светлина през нощта. Не пропускайте да се разходите по плажа вечерта и тогава ще може да видите тази природна магия, която определено е красиво и величествено събитие, на което си струва да се насладите.

 

Еко-френдли дестинация.

Природата в Малдивите е удивителна, но е важно тя да се пази, за да можем да й се наслаждаме за дълги години напред. Поради тази причина, много от хотелите поемат лични инициативи, свързани с опазването на околната среда, за да са сигурни, че това място ще остане предпазено от негативни влияния.

 

Круизи и пикници до необитаеми острови.

Веднъж когато се озовете на острова, със сигурност няма да искате да го напуснете никога. Там има изобилие от дейности, на които може да се отдадете, а екскурзиите са част от тях. Качете се на Дони – традиционна дървена лодка и се отправете на круиз до необитаем остров в средата на океана.  Когато пристигнете може да се наслаждавате цял ден на слънце, коктейли и пикници.

 

Гмуркане.

Препичането на слънце, ресторантите с вкусна местна храна са някои от любимите дейности за многобройните посетители на Малдивските острови. Въпреки това, ако търсите малко по-екстремни приключения, Малдивите ще ви предложат много възможности. Гмуркането е изключително популярно по тези райони, то ви дава шанс да видите морския свят в цялата му прелест – уникален и необятен.

 

Идилични вили и бунгала във водата.

Настаняването в Малдивите се отличава от това в другите дестинации. Дървените вили във водата са настаняване, което всеки човек предпочита да избере. Някои от вилите имат открити тераси със стълби водещи към океана. В никакъв случай не забравяйте да носите със себе си вашата водоустойчива камера или фотоапарат, за да запаметите впечатляващи подводни моменти.

 

Интимна вечеря под звездите.

Ако сте избрали Малдивите за вашият меден месец или екскурзия, бъдете сигурно, че там всяко ваше желание ще бъде изпълнено. Като например, вечерята на свещи на плажа! Тук сюжетите, които сте виждали само по филмите оживяват. Насладете се на свежата морска храна, която се сервира, отпуснете се и наблюдавайте звездите.

 

Дълги и обширни плажове.

Малдивските плажове, които често виждаме на различни снимки, клипове или картички са още по-красиви на живо. Те са чисти и празни, позволявайки ви да бъдете насаме със своята половинка, без излишни досадни звуци и хора. Просто се отпуснете и се насладете на емоцията от правенето на нищо!

Това са Малдивите и още много повече! Елате на екскурзия с нас, за да усетите магията и екзотиката на това приказно място!