+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Здравейте,

Това писмо е израз на благодарността ми към трудът, положен от екипа на Луксутур за осигуряване на прекрасна почивка в това объркано време.

Точно както обещахте, в Дубай ни чакаше осигурен трансфер до хотела. В интерес на истината сме ползвали хотели от веригата Ибис, но този изглеждаше доста добре за 3 звезди. Е, закуска не получихме, въпреки уверенията на персонала, ама явно ранния час и за тях беше труден. Не беше драма - кафе имаше на летището.

За следващите Ви клиенти можете да препоръчате едно ливанско заведение в близост до хотела. Всичко беше много вкусно, а най-много ме спечелиха със задоволяване на каприза ми за сок от манго - нямаха, но взеха от друго заведение.

Пътуването до Куреду също мина без проблем, на летищата /всичките/ ни искаха PCR тестове, а на Мале и QR код.

Бяхте организирали всичко точно и нямахме никаква драма с пристигането на острова.

Там са взети мерки във връзка с вируса - влизането в ресторанта става само с маска и след измерване на температурата.

Островът е доста спокоен, въпреки многото вили и бунгала - повечето бяха празни. То е ясно, че е заради затрудненото пътуване, но за нас това беше бонус.

Най-голямата издънка беше на летището в София, но не от Вас, а от страна на РЗИ, МЗ и тям подобни организации, отчитащи дейност. Слизайки от един и същи самолет, то карантината не се отнасяше за всички?!? Потресаваща дезорганизация. В самолета ни раздадоха декларации, свързани с нормативните изисквания относно епидемията и данни за контакт с лицето.

Служителките от РЗИ обаче казаха, че тия декларации не били в сила от преди 2 месеца. Ти да видиш! Стана един калабалък, в който почти всички пътници буквално избягаха от т.нар. “пропусквателен пункт“. Общо взето станахме свидетели как свободно бяха допуснати неизвестно количество вирусоносители в страната... Това няма нищо общо с вашата агенция, но може да даде шанс на други ваши клиенти да заобиколят наредбите, ако решите да им го кажете.

Ние лично вече си направихме тестове.

Аз отново Ви благодаря, на целият екип на Луксутур, за бързото реализиране на чудесната ваканция!

Професионализмът Ви е за пример и затова Ви пожелавам дълги години с професионални успехи и хиляди доволни клиенти!

Бъдете здрави, мили хора!

С уважение

Гергана