+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Бразилия, страна обгърната в емоция, превърнала се в едно от най-завладяващите места в света. Бразилия е символ на екзотиката и романтиката със своите бели пясъчни плажове, дивите и зелени тропически гори, красиви водопади, усмихнатите хора и още много други изумителни неща. Бразилските атракции се простират от замразени във времето колониални градове до чуждоземни пейзажи от червени скални каньони, гръмотевични водопади и тропически острови с коралови рифове. В тази страна е съсредоточено невероятно биоразнообразие, превърнало се в легендарно по обхват. Има безброй места, където можете да забележите емблематични животински видове, включително токани, маймуни, розови делфини, морски костенурки и хиляди други животни.

 

Време е за приключение

Да, приключенията там нямат край! Те са много и подходящи за предпочитанията на всички туристите. Може да  се възползвате от езда или гледане на диви животни в Пантанал. Каякинг по Амазонка, изкачване на скалисти местности и наслаждаване на панорамни гледки. Може да наблюдавате китовете край брега, да сърфиране в звездни плажове, да се гмуркате в кристално чисти реки или крайбрежни рифове. Всичко това може да се превърне в част от вашата екскурзия до Бразилия. Разбира се, не по-малко въодушевяваща е перспективата да не правите нищо, освен да потопите крака в топлия пясък или в страхотните води на океана с Кайпириня – бразилския национален коктейл - в ръка.

 

Карнавалът!

Какво е Бразилия без карнавала? Това е най-известният празник на страната, който бушува през градовете, с безброй танцуващи самба и фрево хора, облечени в ослепителни костюми и партита, които траят до изгрев слънце. Ако сте почитател на фестивалите, то тук те са през цялата година, затова екскурзията до Бразилия е задължителна! Те осигуряват невероятното разнообразие и веселие в страната. През коледните празници улиците се покриват с цветя, а на север Bumba Meu Boi съчетава местен, африкански и португалски фолклор. Заради вкуса на стария свят, в Бразилия има вече Октоберфест, който е най-големият извън Германия. В Бразилия забавлението е сигурно, затова се отпуснете и се отдайте на....

 

Ритмите на Бразилия

Там където музиката никога не спира! Където и да сте в тази страна, вас неизменно ще ви следва една безгрижна похот, която ще ви завладява във всяка една секунда. Тук ще чуете безкрайно разнообразие от регионални звуци, толкова автентични, които допълнително ще засилват вашето уникално преживяване. Дори в най-бедните квартали на страната музиката е ежедневие, хората са усмихнати. Това са истински хора, които ценят живота такъв какъвто е.