+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Пътешествието до Тайланд се превръща в любов от пръв поглед. Това което силно впечатлява повечето туристи е ясният контраст между забързания град и спокойствието във вътрешността на страната. В големите градове много бързо може да се изгубиш сред хаоса и пренаселеността, но в момента в който се озовеш в красивите и необятни зелени оризови полета, тялото ти започва да си почива и да се чувства спокойно и готово да се отдаде на релакс и наслада на целия този разкош. Разбира се, Тайланд не би бил това, което е, ако не бяха фантастичните плажове. Красота и бистра вода, изпълнена с невероятен живот! Нашето пътешествие днес започва от Банкок.

 

Усетете Банкок все едно сте местен!

Столицата на Тайланд притежава изобилие от атракции. Някои от най-емблематичните места, които ежегодно се посещават от милиони хора са Големия дворец и златния Буда във Ват-Пфу. За да разгледате града може да се възползвате от различни превозни средства, които са снабдени с климатик за ваш комфорт. Също така се предлага транспорт, превърнал се в атракция – това е да пътешествате като местните. Това приключение включва използването на водно такси, след което се прехвърляте на тук-тук (моторизираната версия на рикшата), а след него се качвате на Sky Train. Така вие 100% ще усетите как местните се предвижват из града.

 

Насладете се на общностите в Дой Ангханг

Считан от редица хора за “Малката Швейцария”, извисяващите се върхове на Дой Ангханг, както и бурния земеделски климат произвеждат огромно разнообразие от плодове и зеленчуци. Много е близо до бирманската граница и със сигурност си струва да наемете колело, за да разгледате Royal Project – плантацията, създадена от Краля, в която се обучават селяните в алтернативите на отглеждането на опиум. Освен на прекрасния аромат на рози, очаквайте да опитате и от вкусните ягоди, праскови и личи.

 

Посетете древните храмове и цветни пазари в Чианг Май

Само на един час полет от Банкок (или 12 часа в спален вагон, ако искате да се насладите на променящите се пейзажи, докато пътувате на север) се намира вторият по големина град в Тайланд, Чианг Май. Когато пристигнете там, ще ви направи впечатление липсата на високи сгради, забавения темп на живот, присъщ на малкия град, който обаче удивително е запазил автентичността си. Едно от впечатляващите неща там е нощният пазар надолу по реката. През нощта там може да откриете най-невероятната улична храна. Ястията съдържат смесица от вкусове, повлияни от близостта на Чянг Май до Мианмар и Лаос, а огромната гама от щандове ви дава добра възможност да опитате вкусна и ароматна северна тайландска кухня.

 

Разгледайте брега на Андаман в Тайланд

Струва си да усетите топлите пясъци и кристално чистите води в местността Краби. Екзотиката на това място е силно повлияна и от варовиковите карстове, които изпъкват над океана, движейки се между стотиците необитаеми острови. Заливът Pen Nga се движи от Пукет до Краби - фантастичен район за гмуркане и шнорхелинг. Един чудесен начин да опознаете тези територии е да се разходите около четирите острова с лодка. На тях може да се насладите на обяд или пикник на изоставен плаж, а след това да се върнете обратно в хотела. Слънцето величествено залязва зад островите Яо Яй и Ко Яо Ной, тъй като сенките се разпространяват във водата, хвърлят лилави и оранжеви лъчи по небето. Гледка, която си струва да видите.

 

Екскурзията до Тайланд може да ви предложи още много завладяващи приключения. Екзотиката на тези райони със сигурност ще бъде нещо, което никога не сте виждали досега. Изживейте емоцията с нас! Очакваме ви.