+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Г-н Сшоянов, казват, чс Всяко пътешествие за­почва с една маска стъпка - коя беше първата стъпка на пътешествието Luxutour?

Luxutour е продължение на моята вече 16-годишна отдаденост в туризма. Започнал съм от най-ниските нива в йерархията с писане на са­молетни билети на хартия за чартърни полети. Оттогава стъпка по стъпка винаги крайната цел е била Luxutour. В момента опитът ми по­мага да развивам компанията по разумен начин и с възможно най-малки грешки или отклонения.

 

Защо клиентите избират Luxutour? Каква добавена стойност им давате?

Ролята на един туроператор на пазара е да га­рантира качество и сигурност на предлаганата услуга преди и по Време на пътуването, така че пътуващият да не мисли за организацията, а да се наслаждава на пътуването. С гордост можем да кажем, че за седем години нямаме нито едно регистрирано оплакване от услугите ни, имайки предвид преминаването и през ковид кризата. Желаещите да пътуват с Luxutour се увелича­ват всяка година с естествен прираст, и то без да разчитаме на агресивни реклами или ниски цени. Това е резултат от основната цел на ком­панията - всички, които ни се доверят, да по­лучат услуга crème de la crème.

 

Луксът c Вашето ежедневие - трудно или лесно се свиква на това?

В един идеален свят луксът е всичко да бъде в прекрасно съгласие, а не да се ползват фетиши на състоятелността. От най-дребния детайл в ежедневието до избора ви на следваща дестинация, хотела, който ще изберете, агенцията, от която ще го закупите. Това е едно и от основни­те ни предимства, познавайки повечето ни кли­енти, начина им на живот или предпочитанията им, ние ги насочваме към това, което ще оп­равдае представите им за идеалното пътуване.

 

Кои са най-търсените дсстинации?

Има много сериозен подем при екзотичните дестинации за почивка, които бяха предимно във високия ценови сегмент преди ковид като Мавриций, Малдиви, Сейшели, Танзания, Кения, Южна Африка, както и по-традиционни като Виетнам, Тайланд, Бали, Доминиканска републи­ка, Куба и Мексико. Веднъж докоснали се до бе­лите като пудра плажове на Малдиви или Пунта Кана, все повече българи предпочитат лятната им почивка да бъде през зимата, а лятото да отскачат за дълги уикенди из островите в Гър­ция или Италия.

 

Вие предлагате Вдъхновение на хората, а вас какво ви вдъхновява?

Вдъхновение може да се намери в следващото пътуване, гледката към морето или най-добрия ресторант в града, но светът е претрупан от услуги и преживявания, затова правилният избор е по-важен от всякога. Моето вдъхновение са пътуванията и Luxutour.com.

 

Кос е онова приключение, което нямате търпе­ние да изживеете?

Околосветско пътешествие със семейството и близките ми. ®

 

ПЕТЪР СТОЯНОВ, основател на LUXUTOUR