+359 24 650 565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Всеизвестен факт е, че Карибите разполагат с едни от най-красивите ваканционни места в целия свят. Ето защо те са изключително популярни сред чужденците. Но въпреки това, много хора изпитват затруднение кой остров да изберат, тъй като всеки един от тях е уникален и предлага нещо ново и вълнуващо. За да ви помогнем да вземете решение, предлагаме кратко описание на 10 от най-популярните карибски дестинации, които бихте могли да посетите.

 

10. Аруба

Островът предлага разнообразие от дейности, с които да разнообразите своята почивка. От една страна тази територия е изключително подходяща за семейства с деца, а от друга може да откриете и изобилие от занимания за възрастни, активен нощен живот и казина. Аруба притежава уникален карибски пейзаж, който се различава от останалите. На моменти излъчването му е сякаш по-пустинно, отколкото гористо. Със сигурност ваканцията ви там ще бъде страхотна!

9. Санта Лусия

За нея е широко разпространено схващането, че е един от най-красивите острови на Карибите. Изключително популярна дестинация сред младоженците, които искат да прекарат своя незабравим меден месец. Той включва много all inclusive курорти с удивително излъчване и красиви, просторни плажове. Този остров е много известен и сред почитателите на джаз музиката, тъй като там ежегодно на пролет се провежда популярен джаз фестивал. Би се очертала една вълнуваща екскурзия с много емоции.

8. Барбадос

Това е островът на певицата Риана! Там тя е родена и израснала. Красив, магнетичен и екзотичен, точно като нея. В Барбадос вие може да се насладите на вашата пълноценна почивка. Островът разполага с много възможности за настаняване и забавление. Туристите обичат най-много да посещават стария град Бриджтаун, който е създаден през 17 век. Една от най-възхитителните атракции на острова е пещерата на Харисън. Изумително място, което със сигурност ще направи екскурзията ви вълнуваща.

7. Ангила

Ангила е най-популярна заради своите плажове, които са над 30! Въпреки това, този е един от най-малките острови на Карибите, което ви позволява да разгледате Ангила само за няколко дни. Местността е подходяща за хора, които търсят спокойствие и по-малко хора. Същевременно стига да желаете имате шанс да се насладите и на интересен нощен живот, който да стимулира сетивата ви след цял ден прекаран в релаксация и покой.

6. Сейнт Джон

Откакто този остров стана част от британските вирджински острови, американците могат да го посещават без паспорти. Островът предлага доста изгодни сделки, особено за хора с по-нисък бюджет. Може да се отдадете и на вълнуващ шнорхелинг, благодарение на уникалните подводни местности с изобилие от невиждан досега морски живот.

5. Бермуди

Бермудите са най-изискания и елегантен остров от своите карибски съседи. Той е силно повлиян от британската култура и може да откриете заведения, които предлагат все още класически английски чай. Хората за игра на крикет са също лесни за откриване. Дестинацията е перфектна за почитателите на голф, предлагайки широки полета и престижни курсове за начинаещи и напреднали. Островът е много лесен за достъп, тъй като е само на два часа от Ню Йорк.

4. Антигуа

Той е сравнително малък остров, често сравняван със своя съсед Барбуда, заради своите сходства. Местността разполага с редица казина, както и богатство от вълнуващ нощен живот. Може да посетите редица местни ресторанти, кафенета и дискотеки. Що се отнася до плажовете, те са страхотни и отговарят на своя висок стандарт сред карибските дестинации. Ще се изумите, когато се озовете на плажа и видите розовия пясък, той е една от атракциите на острова.

3. Виекс

Този малък остров не е много популярен за разлика от останалите, което изглежда доста привлекателно за повечето му посетители. Виекс се е превърнал в един от най-подходящите острови за хората, които наистина искат да избягат от суматохата и да се насладят на спокойствието. Той е населен с по-малко от 10 000 души, давайки му излъчване на изоставен остров. Виекс е популярна дестинация за меден месец, както и за еко-туризъм.

2. Пуерто Рико

Ако търсите активния живот, шума и настроението, то Пуерто Рико е вашето място. Това е един от най-активните острови, предлагащ изобилие от дейности. Там вие ще откриете градове с важна историческа значимост като Сан Хуан и Понц. В тях ще откриете страхотни ресторанти, предлагащи уникално вкусни деликатеси. За търсачите на силни усещания, островът предлага възможности за сърф, шнорхелинг и още много други. В Пуерто Рико има също няколко казина, ако сте решили да поиграете и да си пробвате късмета. Тук забавата е гарантирана!

1. Ямайка

Ямайка привлича най-различни туристи от разнообразен тип. Някои идват, за да видят прекрасната флора и дивия живот, както и някои екзотични видове птици. Други идват, за да послушат автентично реге, което се е зародило по тези места. Други са привлечени от интересни имотни сделки, които могат да осъществят, курортите и фантастичното обслужване.  Има страхотни възможности и за играчите на голф, особено в Монтего Бей, който е известен с най-добрите полета из целите Кариби.