+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

В сътрудничество с The Ritz-Carlton

Бали, Дубай, Малайзия, Тайланд, Турция,… Научете повече за тези далечни дестинации, които от векове служат като глобален кръстопът на богата плетеница от култури, кухни и хора.

 

Бали, Индонезия: Потопете се в древната култура

Много преди Бали да се превърне в островно убежище за опитни сърфисти и любителите на лукса, той е бил дом на процъфтяваща островна общност с богата култура. Тези обичаи продължават да съществуват и днес, като са неизменен фон на красивите плажове и пищните пейзажи, с които Бали е известен. За балийците изкуството, музиката и танците са нещо повече от развлечение - те са начин да почитат боговете.
Потопете се в това легендарно наследство с танцово представление на местните, което се провежда всяка вечер в The Ritz-Carlton, Бали и ще усетите как боговете ви се усмихват.

Ал Уади, Дубай: Древна история в пустинята

На север от Дубай, този пустинен оазис съчетава историята с модерната арабска култура, което е трудно да се повтори. С култура, датираща от хиляди години, археологическите обекти се намират в съседство с традиционните пазари, известни като сукове, а камилските пътеки се вият през теракотените пясъци.

Консиержът може да организира поход в пустинята с камила или кон, частен урок по стрелба с лък или вечерно наблюдение на звездите. Възползвайте се напълно от близостта си до природата с вечеря в кулата Al Wadi, която архитектите на хотела са създали по модела на традиционните наблюдателни кули в пустинята Al Wadi. Открийте своя оазис в пустинята.

The Ritz-Carlton Ras Al Khaimah, Al Wadi Desert

 

Пуало Лангкави, Малайзия: Досег с природата

Природните красоти заемат централно място на този тропически остров, където можете да се разходите из планините, да плувате в скрити водопади или да разгледате повече от 100 малайзийски острова с джетове. Островите са обявени за част от световното наследство на ЮНЕСКО през 2007 г. заради пищната си тропическа фауна.  Лангкави изобилства от възможности както за спокойно уединение, така и за приключения на открито. След ден, прекаран на открито, се насладете на изпълнение на традиционния танц "Благодарност към морето" на брега на океана в The Ritz-Carlton, Langkawi, докато слънцето се скрива под хоризонта.

Кох Самуи, Тайланд: Потопете се в местните традиции

Този тайландски остров е известен както със спокойните си плажове с бял пясък и тропически гледки, така и с богатата си история и културно наследство. Открийте културата, датираща от хиляди години, като разглеждате будистки светилища и опознавате една от най-уникалните кухни в света. Външният двор на хотел The Ritz-Carlton оживява, допълнен с автентична селекция от тайландски улични ястия и пазарни сергии, пълни с ръчно изработени аксесоари, които могат да бъдат закупени. Съхранете всеки миг в Тайланд.

Истанбул, Турция: Насладете се на турския хамам

Традицията на турските бани датира от времето на Османската империя, когато хамамите са били места, където обществото се е събирало за почивка и релаксация. Ритуалът се е запазил и до днес. Може да изпитате удоволствието на турската баня в The Ritz-Carlton Истанбул. Хамамът е с отделни помещения за жени и мъже. В някои СПА центрове е направен по модела на куполните бани от 16-ти век, построени за най-почитаната жена в империята: Рокселана, съпругата на султан Сюлейман Великолепни.