+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Пътувайте с нас, за да посетите всички уникални места, които правят екскурзията до Аржентина толкова специална!

Ние ще ви отведем до елегантния и културно интензивен град Буенос Айрес, до великолепието, наречено Водопадите Игуасу и още много, много! Освен ексклузивната обиколка на града, вие ще успеете да се потопите в света на  местното танго шоу, да се отдадете на неговите вълнуващи и романтични ритми, които ще ви отведат в един нов свят, в който музиката и движенията са сякаш от друго измерение. Усетете силата на Аржентинския дух, който ви обгръща в своите любовни нюанси и кара сърцето ви да трепти от емоция. Аржентина е магия, истински рай за любителите на тангото и хубавото вино.

 Архитектурата, богатите занаятчийски традиции и изисканата регионална кухня са все неща, които карат всеки турист да изгуби ума и дума. В Аржентина може да разгледате райони, богати на традиции и да се насладите на живописна красота. Ако харесвате разходките из природата е важно да знаете, че в Аржентина се намират едни от най-дълбоките каньонни пейзажи, планински пътеки и впечатляващи върхове. Ще бъдете респектирани, минавайки през различни археологически обекти, натъквайки се на исторически съкровища и безброй интересни артефакти. Обърнете внимание на местния живот и на фините тъкани, които се произвеждат в региона.

Ще обърнем особено внимание на водопадите Игуасу - най-широкият водопад в света, предлагащ множество приключения и преживявания. Той е истинско природно чудо, образувано преди 120 милиона години. Там сякаш времето спира, а шумът на тежко падащата водна маса, ще ви накара да настръхнете.  Твърди се, че когато видяла Игуасу, първата дама на САЩ Елинор Рузвелт възкликнала: „Бедната Ниагара!“ Да, разбираме я, този водопад е уникален и всички други сякаш бледнеят пред него. Ще се уверите сами! Не пускайте фотоапарата от ръка, защото в Аржентина изобилието от спиращи дъха гледки ще ви зашемети!

Отдайте се на магията на южноамериканската кухня, а в Аржентина тя достига своя връх. В ресторантите ще откриете разнообразие от вкусове и деликатеси, които да задоволят и най-претенциозния апетит.  Територията на Аржентина е прочута по целия свят с производството на едни от най-добрите вина на цялото земно кълбо. Чили е известен със своя могъщ потенциал в създаването на изумителни вина, които се изнасят за редица континенти. Може би ще се запитате, кое в Аржентина прави виното толкова хубаво? Дължи се на климата, който е подобен на този в пустинята. Заради него в лозарските райони на Аржентина гроздето се разраства с дебели кожи и има много добри киселинни нива, благодарение на топлите дни и по-хладни нощи. Екскурзията до Аржентина ще ви накара да научите много и ще ви обогати чувствително.