+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
Здравейте, Лили!
Поздрави от София!
Преди всичко с този имейл искам да изкажа от името на цялото ни семейство нашите благодарности към Вас - за професионалото и мило отношение по време на подготовката на цялото ни пътуване, за вниманието и търпението, което демонстрирахте, както и за това, че се отзовахте на нашето обаждане по време на престоя ни там. Благодарим!
Препоръчваме горещо курорта, в който отседнахме - беше невероятно приключение за нас - изпълнено само с положителни емоции - на първо място срещнахме изключителни хора -  много добре подготвени и обучени, изключително внимателни и усмихнати. Впечатлени сме от добрата организация на целия процес по настаняване -  от момента на пристигането ни в Мале, до отпътуването ни.  Обслужването, чистота, атмосфера, предлаганите услуги бяха на много високо ниво, храната превъзходна.
На финала на моя имейл бих искала да Ви помоля за съвет как да процедираме относно застрахователната полица - знаете, че се наложи по време на нашия престои да ползваме медицинските услуги. Разполагаме с медицински документ и фактура, които прилагам в настоящия имейл
Благодаря предварително!
Сърдечни поздрави,
Ралица