+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Ако и вие сте като нас, то пътешествията със сигурност ще са от най-любимите ви занимания. За нас те са част от същността ни, която ни помага да живеем по-качествено. Обичаме работата си и тя ни кара да се чувстваме добре. А по какъв начин успяваме да го постигнем? Като следваме целите си, не изневеряваме на себе си и имаме следните няколко предпочитания:  

- Обичаме да срещаме нови хора.

Обичаме да правим нови неща.

Обичаме да откриваме нови места.

Обичаме да пробваме различна кухня.

Обичаме приключенията и спонтанността, която пътешествията носят.

Обичаме да бъдем извън зоната ни комфорт.

И най-много харесваме усещането за личностно развитие, което несъмнено получаваме докато пътуваме.

На последната точка бихме желали да обърнем специално внимание, защото е много важна за нас, защото тя ясно подчертава значимостта на пътешествията за човешкия организъм и съзнание. След всяко наше пътуване се чувстваме изключително обогатени. Екскурзиите по цял свят ни учат да гледаме на живота с други очи и да ценим неговата красота. Дават ни възможност да открием и почувстваме богатствата, които притежава нашата планета.

Ако и вие сте с такива възгледи, може би ще ви бъде интересно да разберете кои са най-често срещаните характеристики, които ни свързват:

Ние сме авантюристи.

Обичаме да се изненадваме и понякога да нямаме план, а просто да напълним раницата с най-необходимите неща и да се отправим в някоя посока, близка или далечна. Точно в това се крие приключението и тръпката от това да прекрачиш границата си на комфорт. Като пътешественици, ние имаме приключенски дух и силно желание да откриваме и опознаваме. Колкото повече пътуваме, толкова това чувство се засилва. За нас е наркотик, от който не искаме да се откажем, защото е съкровения начин, чрез който се чувстваме живи.

Владеем емпатията.

Тя е кулминацията в резултат на нашите разнообразни преживявания, различните култури, с които се срещаме и новите хора. Сблъсъкът с проблемите по света и възможността да го опознаем повече и да видим нещата, такива каквито са, извън бляскавата опаковка, формира ясната ни преценка. Кара ни да бъдем по-състрадателни и готови да помогнем.

Любопитни сме и непрестанно искаме да се учим.

Пътувайки от едно място на друго и срещайки нови хора, ние непрестанно се озоваваме в ситуация, в която научаваме нещо ново. Тази среда ни прави още по-любопитни относно всичко, което ни заобикаля. Знанието за околния свят допринася да бъдем по-признателни, учи ни да не приемаме нещата в живота си за даденост и да им се радваме повече.

Посрещаме промените с удоволствие, като напълно нормална част от живота.

Когато пътуваме единствената константа, това е промяната. Често се озоваваме в ситуация, в която сме сред нови хора и на ново място. В началото е трудно, но с времето го приемаме като нещо напълно нормално и дори започваме да го търсим и очакваме. Тогава промяната се превръща в начин на живот.

Себепознание.

Това е умението ни да познаваме своята личност и характер. То ни помага да разберем по-добре самите нас и начинът, по който ни възприемат околните. Приемаме го за много важно качество, което ни помага в живота и в взаимоотношенията с околните. Ставаме по-адаптивни и независими към нови места и ситуации.

 

Oбръщали ли сте внимание на очите на пътешественика? Те са много по-различни, играещи, живи и търсещи. Погледът им е ясен, избистрен и благ. Хубаво е да бъдем около тях, защото винаги има какво ново да научим. Историите им са завладяващи и те карат все повече да станеш част от този начин на живот. Не позволявайте желанието за пътешествия да ви напуска никога. Бъдете любопитни и търсете магията, която се крие във всяко кътче на земята!

Резервирайте следващата фантастична екскурзия с Luxutour!