+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Нещо, на което наистина е важно да обърнем внимание е значението на туристическия агент. Истината е, че всеки пътешественик не трябва да пътува без конкретен съветник до себе си! Може би ще се запитате защо? Тези хора са много ценни, тъй като дават изключително изчерпателна информация и помощ по време на пътешествията. Без тях много по-трудно бихме опознали мястото, на което се намираме. Те ни помагат да извлечем и съхраним най-важното от всяка една дестинация, която посетим. Историите им са вълнуващи, поучителни и интересни. С тях никога не е скучно и приключението е гарантирано. Постарахме се за всички наши бъдещи и настоящи клиенти да подготвим страхотни нови екскурзии за 2018 г. Защо да изберете нас и как бихме ви били полезни, четете в следващите редове. 

Бурите и природните бедствия усложняват пътешествията. Като се замислим, тази година беше доста напрегната от към природни бедствия, особено край карибските острови. Туристическият агент много може да ви помогне в такава ситуация, защото в случай на промяна в плановете, поради обективни причини, той може да ви съдейства относно всичко, което засяга вашето пътешествие. Между вас и туристическия агент се създава здрава връзка, която се основава на 100% доверие и сътрудничество. Туристическите агенти могат да ви съдействат за запазване на нови дати за предстоящо пътуване или да ви дадат съвет за нова дестинация в случай на неблагоприятни метеорологични особености. Те ще ви сътрудничат в осъществяването на цялостната резервация и всички останали подробности. По този начин вие ще бъдете спокойни и ще можете да се насладите с удоволствие на вашата екскурзия.

Животът е много напрегнат и времето за почивка е от огромно значение. Когато ваканцията се провали, няма връщане назад. Туристическият агент може да ви помогне да осъществите мечтаната почивка, защото той слуша внимателно, дава съвет и препоръка, и съгласува всичко с вашите предпочитания. Неусетно вие ставате приятели и изграждате здрава връзка. Бъдете сигурни, че може да разчитате изцяло на него. Туристическият агент се занимава с всичко онова, с което вие не трябва, докато сте на почивка.

За туристическия агент, човешкият елемент е от огромно значение. За него вие сте преди всичко човек, а не пореден номер. Той инвестира във вашето щастие и удовлетворение и иска да бъдете 100% сигурни, че всяко пътешествие ще ви осигури пакет от дълготрайни положително емоции. Туристическият агент е до вас преди, по време и след пътуването и не би ви изоставил и в добро, и в зло. Той винаги е в готовност да вдигне телефона или да отговори на всеки и-мейл, независимо къде се намирате по света.

 Екскурзиите могат да бъдат сложно начинание, особено за големи фамилии. Ваканциите, които включват участието на няколко поколения от едно семейство са търсени. Родителите са готови да платят солидна сума пари, за да заведат децата или внуците на вълнуваща ваканция.  Но това начинание е доста огромно предизвикателство, ако трябва да разчитате само на себе си. В този момент се появява нуждата от туристически агент. Със сигурност той ще се превърне в чудесния асистент за планиране и осъществяване на перфектната семейна почивка!

Светът непрестанно се променя и туристическите агенти са напълно подготвени за това. Те могат да отговорят на всеки ваш въпрос. Те не са там, само за да ви продадат дадена дестинация, те откриват, изучават и пробват всяко едно ново място, което предлагат, споделяйки с вас най-актуалната информация, засягаща всяка дестинация.

 Туристическите агенти ви спестяват изключително много време и стрес. Много е хубаво да четем или гледаме за екзотични дестинации, които мечтаем да посетим. Днес в онлайн пространството има изобилие от възможности и информация. Изключително важна част от работата на туристическите агенти, е да пътуват и проучват на място, всичко свързано с всяка потенциална дестинация – от хотелите и стаите за настаняване до плажове, храна, обслужване и възможности. Бъдете спокойни, защото дори туристическият агент да не е бил там, където вие искате да отидете, той със сигурност разполага с контакти на хора, които са посетили това място и ще могат да дадат достатъчно изчерпателна информация, която да ви удовлетвори. Бъдете сигурни, че туристическите агенти са провелили всичко и са 100% запознати с условията и възможностите на всяка една дестинация, която сте решили да посетите.

 Много често туристическите агенти ви помагат да спестите пари без да се нарушава качеството на услугата. Много хора смятат, че да използват туристически агент излиза доста по-скъпо, но всъщност това ви дава много екстри, спестявате пари и получавате по-голям достъп до повече места.

 Ако сте от нетърпеливите пътешественици, туристическите агенти могат да ви спестят и много нерви. В тази динамична среда става все по-трудно сами да организирате своята ваканция, процесът може да се превърне в пълен кошмар при възникване на проблеми от различно естество и да провали вашите планове. Ето защо, туристическият агент би бил изключително полезен в тази ситуация. Имайки предвид опустошенията на майката природа по целия свят, туристическият агент със сигурност може да ви насочи в правилната и по-безопасна посока.

 Туристическите агенти предлагат уникални услуги за разумни клиенти. Разумните клиенти са онези хора, за които пътешествията не са начин на живот, а са възможност да направят живота и пътешествията по-добри. Те говорят тихо и обсъждат недостатъците, а не са като някои недоволни клиенти, които крещят.

 Като всеки професионален съветник, туристическият агент знае много повече, отколкото вие. Двоумите се кой круиз да изберете? Кога най-рано трябва да подмените задграничния си паспорт? Как да извадите виза? Туристическият агент може да отговори на всеки ваш въпрос и да ви даде съвет за всичко онова, за което дори не сте се сетили.

Надяваме се, че с горните точки успяхме да ви убедим, че изборът на добър туристически агент е от изключително значение. Ние сме готови да ви съдействаме и да допринесем за вашата перфектна ваканция. Може да ни се доверите!