+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Лисабон

Ах, Лисабон – доказано едно от най-предпочитаните места за посрещане на новата година! Представете си какво би било, да наблюдавате фантастичните фойерверки в новогодишната нощ, от някое хубаво местенце по реката Тежу! Истинска празнична приказка. За всеки свободен пътешестеник, който е избрал този град, има по нещо. Разходете се и ще откриете страхотни барове и ресторанти, които са подготвили специална програма за 100% забавление! Там всичко е красиво, обслужването на ниво, а концертите по площадите са невероятни! Ще имате шанс да чуете различни изпълнители, да се забавлявате и танцувате рамо до рамо с местните! Да си казвате наздраве в новогодишната нощ и да се почувствате истински щастливи! В Лисабон концертите на открито за безплатни и са част от програмата за посрещане на всяка нова година.
Ако искате да разберете кое е най-доброто място, от което да наблюдавате всичко, то това е площадът - Praça do Comércio!  Tой е и най-известното място, от което фойерверките се виждат най-добре!Носете задължително фотоапарат, защото снимките оттам стават страхотни! Хората са щастливи, ефоричини и изпълнени с очаквания. Тази португалска столица има толкова много, което да предложи на всеки свой посетител и да го остави без дъх. Със сигурност посрещането на 2018 в Лисабон ще бъде незабравимо приключение! За всеки от вас, който търси новогодишна екскурзия до тази португалска столица, може да разгледа офертата ни тук: https://luxutour.com/оферти/Нова-Година-в-Лисабон.html 

 

Коста Дел Сол

Ако сте решили да посетите Коста Дел Сол за Нова Година, то задължително трябва да бъдете на the Plaza de la Constitucion в нощта на 31.12.2017. Това е най-популярното място, в което да се докоснете до испанските традиции и да станете свидетели на прочутото ядене на грозде! Тази традиция е също толкова забавна за наблюдение, колкото звучи! Тя се изпълнява всяка година от всички местни, като за целта всеки човек се подготвя с по 12 гроздови зърна. Трябва да се изяжда по едно зърно, на всяка секунда, до настъпването на полунощ. Честно казано, за да се изпълни това се изисква огромна сръчност и бързина, тъй като, според традицията, ако не успееш да изядеш всички 12 зърна, няма да имаш късмет през новата година. Ако сте заредени с достатъчно приключенски дух може да се включите! 
Нещо, в което можем да ви уверим е, че празненствата в Коста Дел Сол са наистина невероятни и също толкова еуфорични, колкото хората! Ще се озовете в истинска празнична обстановка, заобиколени от музика, смях и питиета! Нощта продължава в барове и клубове до най-ранните часове на сутринта. Темперамента на хората е впечатляващ, емоциите бликат, смехът е заразителен, а партитата са безкрайни! Какъв по-хубав сценарий за новогодишната нощ от този? Ако купонджийската ви клапа току що се отвори, то елате и вижте новогодишната ни оферта тук: https://luxutour.com/оферти/Нова-Година-в-Коста-Дел-Сол.html

 

Дубай

Дубай е искрящата звезда на Обединените Арабски Емирства! Това е земята на богати и известни, на приключенци и пътешественици от цял свят! Този уникален град е прочут със своя неповторим лукс, бляскава визия и с всяка следваща новогодишна нощ, която се превръща в по-прекрасна от предходната! Дубай всяка година изненадва и вдига летвата до невъобразими висоти. Там фойерверките са космически, издигат се тържествено над Палм Джумейра и карат всеки посетител да настръхне. В Дубай имате шанс да се глезите на воля, защото има всичко, за което си помислите. Това е градът, в който мечтите наистина се сбъдват и дори на 31.12. може да се радвате на приятни температури от около 25 градуса! 
Всяка година в празничната нощ към центъра на града се спускат около 1.5 млн. души. Празненствата са епични и със сиурност си струва да се видят. Не трябва да се притеснявате от струпването на много хора, защото мерките за сигурност в този период на годината са изключително сериозни и всичко е перфектно организирано. Ако и вие мечтете за ексурзия до Дубай, последвайте ни и вижте какво сме ви подготвили тук: https://luxutour.com/оферти?държава=оае&forecast=true

  

Доминиканска република

Да празнувате НГ в Доминикана е истинско приключение! Традициите в тази страна са много интересни и със сигурност ще ви бъде любопитно да ги видите!  Там повечето хора предпочитат да празнуват у дома. Нещо, което може би ще забележите ще са отворените прозорци на всички къщи и апартаменти. Местните го правят, за да изгонят злите духове и да започнат новата година на чисто.
Когато се съберете на някой площад да празнувате, обърнете внимание на хората около себе си. Прието е в новогодишната нощ всеки да се облича в определен цвят, който да отразява неговото желание за новата година. Например, носенето на зелен цвят, показва, че основния приоритет на този човек е да подобри финансовото си състояние. Носенето на червено, означава, че този човек се стреми към по-светло бъдеще, а жълтият цвят е символ за стремеж към професионално развитие.
Насладете се на празничните фойерверки, падащи над величествените палми. Похапнете от вкусните традиционни ястия и празнувайте с хора от цял свят! Няма нищо по-хубаво от това да се слеете с емоциите и да запечатате уникални спомени.

 

Мексико

“Feliz Año Nuevo!” ще чуете в Мексико в 00:00 в Новогодишната нощ! Фойерверките в Канкун са приказни, чашите с шампанско са препълнени и всичко е погълнато от неудържима еуфорична атмосфера! На 31.12. всички банки, училища, офиси и учреждения са затворени!
Мексико е изключително културно извисена страна, като местните традиции и обичаи бликат в пълна мощ, още повече в новогодишната нощ. Украсите са богати, настроението фантастично! В Канкун и Ривиера Мая ще разполагате със свободно време за плаж, ще посетите редица интересни места, ще се радвате на красиви пейзажи, безкрайни плажове и превъзходна кухня. Звучи обещаващо, нали? А какво още бихте могли да направите, ако прекарате 8 дни там, ще научите в линка тук: https://luxutour.com/оферти?държава=мексико&forecast=true