+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Пътуването идва във всякакви форми и размери. За някои пътуванията могат да означават обиколка с кола, с група приятели. За други хора, пътуването е намиране на ол инклузив курорт с любим човек и мързеливо глезене. А за останалите, пътуването може просто да означава хвърляне на стреличка по географската карта и качване на самолет възможно най-скоро.

 

Каквото и да означава пътуването за вас, ние сме съставили списък с пътувания, които да направят живота Ви по-интересен. Детайлите зависят от Вас, но в живота си като пътешественик трябва да ги опитате поне веднъж.

 

Поход с раница

Тази категория се отнася за пътувания с нисък бюджет, които Ви отвеждат през няколко държави и включват пренасяне на масивна раница. Независимо дали правите това през лятото, след като сте завършили колеж или сте се пенсионирали, такова пътуване е абсолютно задължително. Определете си строг бюджет и се възползвайте от изобретателността си, за да изкарате пътешествайки максимално дълго с минимален бюджет.

 

Самостоятелно пътуване

За мнозина идеята да пътуваш сам ги парализира с тревога. Но ако успеете да преодолеете страха си, да се отправите сами към себе си, наградите са безкрайни. Приемането на соло пътуване Ви позволява да се освободите от вашата зона на комфорт. Самостоятелните пътувания са свързани с повишеното самочувствие и самооткриване. Вие сте принудени да мислите творчески и да се сприятелите с хора от различни сфери на живота. Ако сте готови да опитате соло приключение, не се чувствайте сякаш трябва да планирате огромно бягство в чужбина.

 

Луксозна екскурзия

Вдигнете ръката си, ако някога сте фантазирали, че сте се блъскали в екстравагантно луксозно пътуване само с една цел: напълно да се поглезите. Е, какво чакате? Отдайте се на ол инклузив почивка някъде на Малдивите, остров Мавриций, та дори и наблизо - Канарските острови.

 

Романтично пътуване

Какво означава романтиката за вас? Не искаме да кажем, че трябва да се качите на върха на Айфеловата кула - романтично пътуване с партньора Ви може да е просто уикенд с малко почивка и релаксация. Ако винаги сте

искали да предприемете това перфектно пътуване, за да изумите любимия си, предлагаме да прескочите очевидното и да вземете романтичния път, по който сте пътували по-малко, и да персонализирате пътуването си така, че то да съответства на Вас и партньора Ви.

 

Круиз

Круизите се завръщат! И с добра причина. Евтино, ол инклузив, с възможност да видите няколко дестинации, без да се занимавате с неприятностите на пътуването? Да не говорим, че някои круизи Ви позволяват да посетите места, които иначе биха били невъзможни да се видят. От карибски круизи, до средиземноморски круизи, аляски круизи, парти круизи, семейни круизи - възможностите са безкрайни.

 

Офлайн пътуване

В свят, давещ се от информация и технологии, трябва да планирате поне едно пътуване, което ще Ви отведе далеч от всичко. И не говорим само за поставяне на бележка за ваканция на вашия имейл. Искаме да кажем да оставите телефоните, да излезете навън и да изключите напълно. Прекарайте известно време сред природата, спете на земята или ако не можете да живеете без топла вода, избягайте в изолиран курорт. Това може да е пътуване, което искате да повторяте веднъж годишно, да не говорим за един път в живота си.

 

Пътуване в последната минута

Вероятно фантазирате за този вид пътуване, докато работите в офиса. Просто излитане, без план, без маршрут, просто да оидете някъде. Каква фантазия! Защо да не стане реалност? Резервирайте този полет! Резервирайте тази хотелска стая! Опаковайте чантата! Публикувайте снимка в Инстаграм, за да накарате приятелите Ви да ревнуват! Бързайте!

 

 

Пътуване, което ви плаши

В ретроспекция, всяко от пътуванията, изброени по-горе, може да бъде категоризирано като пътуване, които ни плаши, но всеки е различен. Намерете култура, страна, начин на живот, които са далеч от вашите собствени и ги изживейте за себе си. Излизането от зоната за комфорт е най-лесният начин да разширите хоризонтите си и да разширите перспективата си. И честно казано, затова и обичаме да пътуваме!

 

За още идеи и уникални пътешествия, свържете се с мен, Петър Стоянов, на 0878588589 или [email protected].