+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Трудно е да се каже кои са най-красивите плажове на Бахамите, понеже за всеки един от тях бихте казали „Това е най-прекрасният плаж, който някога съм виждал“. Представяме Ви само някои от тях.

Cabbage Beach, Paradise Island

Един от най-добрите острови на Бахамите са намира в столицата на нацията. Плажът се простира почти по цялата дължина на северния край на Paradise Island и може да бъде достъпен през един от многото хотели по плажа, включително Atlantis, Sunrise Beach Club, The Ocean Club и няколко публични обекта. Ако сте по-близо до Атлантида, можете да се занимавате с водни спортове и парасейлинг, заедно с тълпи от други хора и продавачи, които се опитват да Ви продадат стоките си. Източната част е по-спокойна. За духовна почивка посетете Sivananda Ashram на запад от Атлантида.

Treasure Cay Beach, Abacos

Считан за един от най-хубавите плажове в Карибите, Treasure Cay Beach е спечелил награди в чест на неспирната си привлекателност. Самият плаж прилича на бяла вятърна планина, покрита със сняг, но ще ви бъде трудно да почувствате уханието на зимата, щом се вгледате в блестящата, плитка тюркоазено-синя вода и нейното привлекателно меко пясъчно дъно. През ветровитите дни пясъкът духа като прах, но кайтбордистите се втурват да се представят пред завладяваща аудитория от посетители на плажа. През останалото време не можехте да си представите по-перфектен плаж. Разположен по протежение на плажа, се намира курортът Treasure Cay, включително Coco Beach Bar, клуб Bahama Beach и частни домове. На северозападния край е клуб Treasure Sands, Tahiti Beach и Abacos.

Cape Santa Maria Beach, Long Island

Името внушава изображения на люлеещи се кокосови палми в екзотичен район в южната част на Тихия океан. Този конкретен плаж, от всички славни плажове в Бахамите, е най-приличащ на далечен тропически остров. Преставете си пясъчен плаж, обгърнат от залива. В горната си част достига до защитено пристанище, което му придава усещане за екзотика. Бъдете там при прилив, заслужава си.

Great Guana Cay Beach, Abacos

В северозападната част на Лонг Айлънд е нос Санта Мария Бийч, наречен на един от корабите на Христофор Колумб. Мек, прашен пясък, който се простира на четири мили. Курортът Кейптаун Санта Мария граничи със северния бряг, точно преди да се вмъкне във вътрешни плитчини и защитени пясъчници и поточета. За да посетите плажа, помислете за вечеря в крепостта Cape Santa Maria или пренощувайте в едно от 40-те бунгала и вили, разположени само на няколко крачки от пясъка. Плажните столове със сенчести чадъри се сгушват сред палмови листа и се очертават с яркозелен оттенък. Водата нежно попада на брега в повечето атмосферни условия, но в тих ден, Вие наистина ще повярвате, че сте достигнали небето.

Pink Sands Beach, Harbour Island

Eleuthera е дом на множество прекрасни розови пясъчни плажове, всеки от които предлага своя собствена красота. Но плажът Пинк Сандс е малко по-различен, защото се намира сред богатството на пристанищния остров. Разположени по протежението на плажа са курорти, ресторанти и ваканционни жилища. При отлив, пясъкът е твърд и равен, позволявайки стабилни условия за ходене. Някои от курортите дори предлагат плажни велосипеди за плажуващите. На северния край на плажа се намират именията на The Narrows, където елитът се наслаждава на спокоен участък. В централната част се намира колекция от бутикови курорти, а на юг се намират ваканционни жилища, които са закътани сред широколистни гори, които процъфтяват в иначе суровите крайбрежни условия.