+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Малдивите са островна страна, разположена в Южна Азия по протежението на Индийския океан. Туристите обичат да посещават Малдивите заради сините й води, златните пясъчни плажове и вкусната кухня. Малдивите имат много забележителни места, сред които е Huruku Miskiy, известен още като “петъчна джамия”. Планувате екскурзия до Малдивските острови?! Защо не пробвате нашите 10 предложения за една вълшебна почивка.

Направете си пикник на Amilla Fushi

Ако обичате да се наслаждавате на красивата природа, докато хапвате, трябва да посетите девствените захарни цветни пясъчници на Amilla Fushi с кошница малдивска храна, сирене и бутилка вино.

Гмурнете се в тюркоазените води

Ако обичате да плувате с китове или акули, трябва да се гмуркате в залива Hanifaru. Този залив е защитен от ЮНЕСКО. Известен е с изобилието си от морска фауна.

Отидете на спа под водата

Ако обичате топли камъни по гърба си, докато пиете на чаша вино, вашето място е Per Aquum Huvafen Fushi. Този спа център е релаксиращо убежище, където можете да получите най-доброто терапевтично преживяване.

Круиз по залез слънце по Per Aquum Niyama

Ако никога не сте се наслаждавали на разходка с лодка, докато слънцето е залязвало, карайте "dhoni" със семейството или приятелите си и се насладете на гледката, на красивите води. Може да сте и един от щастливците, които милват делфини около лодките.

Изживейте „малдивско“ приключение

Ако искате да имате усещане за дом, посетете Thulhaadhoo и се потопете в културата на Малдивите. Thulhaadhoo е наречен "домашен остров" и е дестинация за туристи, които искат да си починат от огромния лукс, осигурен от Малдивските острови.

Опитайте вкусната им кухня

Малдивската кухня е обичана от много хора. Опитайте колкотото можете повече от невероятните им ястия. „Mas Huni” е популярно пикантно ястие, което се е превърнало в традиция. Приготвя се от лук, кокосов орех, чили и риба тон.

Социализирайте се

Тук е едно от местата, където можете да разширите бизнес контактите си. Има толкова много места, където можете да седнете и да се свържете с бизнесмени от всякакви браншове.

Купонясвайте в Finolhu

Ако обичате да празнувате и да се забавлявате, трябва да посетите Finolhu и да имате времето на живота си. Този морски курорт е домакин на всепризнатати диджеи от цял свят. Менюто, което се сервира, също е много завладяващо.

Танцувайте

Посещението на Малдивските острови е непълно, без да изживеете малдивски танцов спектакъл, наричен "Boduberu". Той се характеризира с непрекъснато пеене, барабани и танци. Boduberu се провежда в курорти като Gili Lankanfushi.

Хапнете в Piano Deck

Ако винаги сте мечтали да се събудите на небето, закуска в Piano Deck е вашето място. Пиано палубата, разположена в средата на Индийския океан, е най-доброто място за младоженци. Насладете се на закуската или на залеза от палубата. Това е най-доброто място за едно истинско малдивско преживяване.