+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Не пътувайте до Малдивските острови, ако сте фен на обикновеното, защото това място е направено за онези със сериозна страст за необикновени приключения. За разлика от което и да е друго място, Малдивските острови са за онези, които искат да са на място със стара душа, но със съвременна атмосфера. Тази островна нация има да предложи толкова много, че дори и една номадска душа ще се почувства като у дома си тук. Ето нещата, които правят Малдивите незабравима дестинaция за всеки.

 

Сините пейзажи

Малдивските острови не са просто поредната плажна дестинация, защото пейзажите им са по-сюрреалистични, отколкото бихте могли да си представите. Това е по-скоро фантазия на поет, която се е сбъднала; не е чудно, че това е едно от по-скъпите места за почивка в света. Морето тук е толкова синьо!

Влюбени в лагуните

Една или две обиколки в лагуните на Малдивите са достатъчни да се влюбите в тях. Лагунната вода тук е повече от просто кристално чиста, защото ходите по пясъка на дъното, виждайки краката си, и се чудите дали това е сън или реалност.

 Ако обичате самотата

Няма съмнение, че Малдивите са една от най-скъпите дестинации за пътуващите – тук има по-малко туристи, отколкото повечето други екзотични места. Освен ако не мислите за Антарктида или Район 51! Търсачите на усамотение ще видят славни залези, ще плуват сами в тюркоазени води и ще се насладят на страхотна храна, в компанията на чудесно вино.

 Супер лукс

Малдивите са мястото, когато става дума за лукс, особено ако нямате нищо против да платите повече за него. Наемете водна вила за престой тук и ще изживеете най-богатата ваканция в живота си; дори най-малките от тези вили са с луксозни легла, с плюшени интериори и съоръжения, които ще Ви накарат да се почувствате като крале и кралици.

 Хапвайте с най-голямо удоволствие

Малдивските острови са място с най-големите имена на хотелиерската индустрия. Можете да изберете да се придържате на местно ниво и да се насладите на местни деликатеси или пък да опитате най-добрите ястия от цял свят. Когато сте там, не пропускайте да посетите Sala Thai, Muraka, Ithaa Undersea ресторант, Jazz Cafe и др.

Фотография за милиони

Подобно на повечето неща тук, фотографията на Малдивите също може да бъде много различна. Начинът, по който изглежда това място, когато се заснема от дронове, е мечтата на всички фотографи. Инвестицията Ви в скъпа фотографска техника ще бъде оправдана тук – пейзажите, които ще заснемете, са незабравими.

 Корали навсякъде

Ако приемем, че вече мислите за пътуване до Малдивите, няма как да пропуснем и тази причина. Гмуркането на Малдивите е впечатляваща възможност да видите един нов свят – корали, риби, чудновати камъни.

 Преживявания като никъде другаде

О, да, когато става въпрос за Малдивите, може да очаквате преживявания, които не са като други. Веднага след пристигането си на летището тук можете да резервирате хидроплан или дори луксозен катамаран за хотелския трансфер от летището. Докато птичия поглед над островите ще Ви кара да въздъхвате, дори катамаранските пътешествия са нещо, което си струва да помните за цял живот.