+359 2 465 0565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Да избягаш от реалността е лесно - много хотели и курорти по света предлагат почивки за "дигитален детокс". Ако място, където любителите на слънцето и търсещите приключения могат да "изключат" и да забавят темпото, звучи като вашата идея за рай, продължавайте да четете надолу съветите ни за най-добрата семейна почивка в Барбадос, далеч от компютъра...

 

1. Разгледайте ослепителното крайбрежие

Идеално за: семейства с деца от всички възрасти

Няма по-добър начин да се свържете отново като семейство в Барбадос, отколкото да изследвате ефирната крайбрежна ивица на острова. Това е рай с много курорти, предлагащи плувни и ветроходни клубове за деца, както и уроци по гмуркане с шнорхел за максимална наслада от спиращите дъха лазурни води. Coral Reef Club Resort е един от най-добрите хотели там и е идеален за семейства. Плажът е безупречно запазен - за идеалната семейна дейност се възползвйате максимално от катамараните.

2. Офлайн занимания в The Treehouse Club, Sandy Lane

Перфектно за: семейства с по-малки деца

Treehouse Club в Санди Лейн е един от най-добрите детски клубове в Барбадос и е домакин на занимания като плаване, занаятчийски сесии и вечерни филмови фестивали. Вие и партньорът Ви можете да откраднете час или два, за да се насладите на романтичната страна на Барбадос, докато The Treehouse Club създава очарователни спомени за вашите деца.

3. Излезте и се насладете на атмосферата в Oistins Fish Fry

Идеално за: семейства с деца от всички възрасти

 Намиращ се в очарователното рибарско селище Oistins на южния бряг на острова, Oistins Fish Fry е една от най-популярните петъчни вечери в Барбадос. Щандовете предлагат прясна храна - риба тон, махи-махи, летяща риба, риба меч и марлин, докато цветните звуци на калипсовата музика кънтят във въздуха. Невероятната атмосфера създава страхотно преживяване за семейства с малки деца.

 4. Изчистете ума, тялото и душата с йога сесия

Идеално за: семейства с тийнейджъри

 Къде по-добре да се отпуснете и да усъвършенствате вашите йога умения, отколкото този ослепителен остров в Карибско море? Тук ще откриете множество уелнес центрове и курорти в Барбадос, които предлагат курсове по йога, където можете да се насладите на красивата живописна обстановка и да прочистите ума, тялото и душата си. Намерете вашия дзен в топ спа и уелнес центровете на Барбадос.

 5. Опознайте историята на абатството Свети Николас

Идеално за: семейства с деца от всички възрасти

 Направете си почивка от мързелуването около басейна и се отправете към тази завладяващо необичайна къща, датираща от 1600-те, пълна с вековни мебели и елегантен интериор. Самият имот е безупречно озеленен, с процъфтяващи цветни и билкови градини и има невероятен изглед от резервата Cherry Tree Hill на плантацията, както и изглед към бреговата ивица.

 ---

За допълнителна информация или нужда от съвет преди вашето пътуване може да се свържете с Петър Стоянов, който се завърна от Барбадос само преди няколко дни  - [email protected], 0890 343457.