+359 24 650 565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b
С големи благодарности към  Вас и вашия представител Росица за невероятното приключение в Индия.
От старозагорската група и най-вече от Десислава Мухтарова.

Поздрави!!!

Здравейте :) 

С малко закъснение искам да ви благодаря за прекрасната екскурзия! 
Всичко беше чудесно! Попаднахме в страхотна група с прекрасна екскурзоводка. Бианка е истински професионалист и страхотен човек! С удоволствие ще продължавам да пътувам отново с вас :) 

Бъдете здрави и до скоро! 

Поздрави, 
Яна

П.п. На драго сърце ви препоръчвам на приятели и вече има и възползвали се :)

Здравейте!

Искам да Ви благодаря за незабравимото пътешествие в Куба! Перфектна организация,условията и храната в хотела чудесни. Водача на групата Биянка беше прекрасна. Грижи се за всички от групата,вечно усмихната и любезна с всеки. Нямахме никакви проблеми с нищо и се чувствахме спокйни,защото знаехме,че Биянка е около нас. Екскурзоводката Енерсис също беше страхотна. Усмихната, енергична и много сърцата жена. 
Благодаря, Ви за всичко и с нетърпение очаквам следващата дестинация,естествено с водач Биянка!
Бдете здрави и продължавайте да сбъдвате мечтите на клиентите си!inlove.png

Поздрави!
Десислава Първанова
Здравей Аглая,
Честит празник!
Благодаря за организирането на екскурзията, за интересната и предизвикателна дестинация. Доволни сме от  организацията, очарованието, търпимостта и комуникацията на  К.Попова, от създалата се общност във все пак малката група туристи и от емоционалните преживявания, както и в повечето случаи от условията на пребиваване.
Моля, да ми изпратиш всички снимки, с които разполагаш и предварително благодаря. Ако има проблем с количеството, можеш да ги качиш на един диск или флашка и да мина да ги взема.
Поздрави и доскоро, Мария Попова
Привет Поли!
Вече сме в София, 
От името на цялата група ти благодаря за всичко,  за нас беше чудесно преживяване 🍀
Ще очакваме и други предложения!

Милкана Якова
Поли, много ти благодаря за перфектната организация на нашето мечтано пътешествие Малдиви. Всичко беше прекрасно. Останахме очаровани от красотата на Kuramathi - островът е много зелен и има уникален sand bank, милото отношение на местните и изключително разнообразната кухня. Допълнително посетихме местния остров Расду, включихме се в шнорхелинг с костенурки и в шнорхелинг на няколко рифа. Преди обратния полет към Истанбул разгледахме и столицата Мале. Така успяхме да се докоснем до всички страни на Малдиви.
Ще продължавам да следя офертите, които предлагате и с удоволствие ще пътуваме отново с Luxutour. Бъдете здрави ❤️

Ралица Иванова

Здравейте!

Искам да Ви благодаря за перфектно организираната ни почивка! За отношението и грижата Ви към нас! Както и по-рано Ви писах, партньорите Ви на място също бяха перфектни!Горещо ще препоръчам фирмата Ви! Бъдете здрави и не се променяйте!

Татяна Добрева - Сейшели

Имах удоволствието да пътувам до Оман заедно с Любен Ханджиев 😊.png
Едно от най-запомнящите приключения! Приказна страна 🇴🇲.png,
красива природа 🏜️.png, вкусна храна  🥘.png и организация до последен детайл. 🔝.png
 
 
Gergana Zlateva
Искам да Ви благодаря за чудесното пътуване! Любен е един прекрасен, загрижен, внимателен, премерен и много предвидлив гид.
Не знаехме точно какво да очакваме, но преживяното надмина очакванията ни. Формулата с джиповете беше нова за нас и много подходяща.
Ако може нещо да се промени към още по-добро, е вместо нощувка в студа на планината, да се ползва Низва или Сур. Специално след Нова Година отново планински преходи и водни басейни е в повече.
Така хората могат да отделят повече време за музея в Низва и поне веднъж да се изкъпят в един от 4те вира, които се посещават. Но това е лично мнение без да искам да критикувам избора.
Ще следим предложенията Ви за в бъдеще.
Наслука през 2023!
 
 
Anelia Pergoot