+359 24 650 565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b


Имах удоволствието да пътувам до Оман заедно с Любен Ханджиев
😊.png 
Едно от най-запомнящите приключения! Приказна страна 🇴🇲.png, красива природа 🏜️.png, вкусна храна 🥘.png и организация до последен детайл. 🔝.png

 Gergana Zlateva
Искам да Ви благодаря за чудесното пътуване! Любен е един прекрасен, загрижен, внимателен, премерен и много предвидлив гид.
Не знаехме точно какво да очакваме, но преживяното надмина очакванията ни. Формулата с джиповете беше нова за нас и много подходяща.
Ако може нещо да се промени към още по-добро, е вместо нощувка в студа на планината, да се ползва Низва или Сур. Специално след Нова Година отново планински преходи и водни басейни е в повече.
Така хората могат да отделят повече време за музея в Низва и поне веднъж да се изкъпят в един от 4те вира, които се посещават. Но това е лично мнение без да искам да критикувам избора.
Ще следим предложенията Ви за в бъдеще.
Наслука през 2023!
 
 
Anelia Pergoot
Поли, здравей
Малко се забавих с обратната връзка от нас за пътуването ни, но докато се оправим вкъщи на часовете, студа и ежедневието ми отне време.. 😅
Много сме доволни от нашата почивка. Препоръчвам вече на всеки да отиде и да види Мексико, специално Ривиера Мая. Комплекса ни беше просто невероятен, такова отношение и обслужване не сме получавали никога досега. Останахме истински очаровани от всичко. Ходихме и на няколко екскурзии както и успяхме да отидем на риболов с лодка. Всичко беше много интересно. 
Към хотела ни единствено беше малко разочароващ плажа, НО като цяло нямаме забележка.
От Ешкарет останахме толкова впечатлени, беше страхотно, но един ден изобщо не е достатъчен да се види всичко за съжаление.
За жалост не сме доволни от екскурзията до Чичен Ица, защото прекарахме толкова време в пътуване (около 10часа бяхме в автобуса общо) и ако знаехме нямаше да отидем, а щяхме сами да си организираме ходене само до Чичен Ица, което е великолепно място!
Като цяло останахме много доволни, заредени, възхитени и нямаме търпение някой ден отново да се върнем в Мексико.
С голямо нетърпение очакваме следващата ни почивка с вашата фирма. Очаквайте включване от нас отново скоро.
Желая на целият Ви екип прекрасни, светли и топли празници! 🌟
Успех, късмет и до скоро!
Явора и Деян Стоянови
Пепи, успешно по къщите се прибрахме! Аз съм без думи и не знам как ще ги извадя, за да разкажа, това което видях и преживях. Друг свят, който иска отворена личност, за да може да възприеме екзотиката на този тропик. А организацията - повече от впечатляваща!
❤ пращам ти сега едно голямо сърце!
Ина Георгиева

Днес се върнахме от пътуване до Куба.  Впечатленията са много, въпреки че преди повече от 30 години живяхме 4 години в Куба.  Винаги сме мечтали да се върна там.  И за годишнината от Златната сватба те си направихме такъв подарък.  Получихме много ярки и положителни впечатления.  Голяма заслуга за това има ръководителят на нашата туристическа група Бианка Боянова.  Благодарение на нейната прецизна работа, цялата програма за отдих и пътуване се разви безпроблемно.  Ние, туристите, получихме само положителни емоции.  От нас, специални благодарности на Бианка за организирането на великолепно честване на нашата годишнина.

Сергей и Елена Коробко

Здравейте!
Аз не съм много по “обратните връзки” от събитие, но Ви пиша, за да Ви благодаря за преживяването в Куба!
Прекрасно преживяване, уникална Биянка, страхотна група, перфектна организация!
В мое лице вече имате нов клиент, добър приятел и човек, който горещо ще Ви препоръчва, а аз общувам с много хора!
Пожелавам Ви здраве и успехи в нови предизвикателства! 
С уважение и благодарности,
Дани Бичева

Приятели,
Благодарности за организацията на това индивидуално пътуване
Отзивите и за трансферния хотел зона летище са супер - много го препоръчаха за кратък престой, а от Salinda Фу Куок са във възторг.

Аглая Димитрова

Здравейте, Петър!

Извинявам се, че се забавих с отговора, но реалността доста бързо ни завъртя, след като се прибрахме.
Като цяло пътуването мина безаварийно и пълноценно. 
Не сме имали проблеми с полетите и проверките. Навсякъде ни искаха сертификат за ваксинация. 
При пристигане на летището в Сингапур имаше големи опашки за проверка. Ние обаче бяхме проучили предварително какви документи се изискват, бяхме ги попълнили он-лайн, преди да тръгнем и, когато дойде нашият ред, минахме доста бързо. Обслужването на място беше ок. Хотелът беше хубав, сравнително удобно се придвижвахме от/до там из града. Обиколката с Антъни беше приятна, разказа ни интересни неща, успяхме да си поговорим и по странични въпроси. Накрая обядвахме заедно в Чайнатаун. Единствено имаше разминаване с предварителната информация по няколко въпроса. Оказа се, че поставянето на ограждения и изграждането на трибуните за състезанието от Ф1 беше започнало. Но, да речем, че това не беше чак такъв проблем - налагаше се само на места да заобикаляме повечко и някои централни атракции не бяха много привлекателни за разглеждане и снимки. По-голям проблем беше това, че се оказа, че всъщност на доста места в Сингапур не може да се плаща нито с карта, нито с американски долари, а само в брой в местна валута, а ние не бяхме подготвени с достатъчна сума в сингапурски долари. Такива проблеми имахме основно с храненията, защото нито в Maxwell Food Center в Chinatown, нито в Lau Pa Sat (и двете емблематични, доста големи, натоварени и популярни места) успяхме да платим с карта или долари. Та последната вечер си останахме почти гладни, защото вече нямахме нито местна валута за Lau Pa Sat, където бяхме планирали да вечеряме, нито време и сили да търсим друго място за хапване след цял ден (и други два преди това) доста здраво обикаляне. Добре, че бяха денонощните супермаркети и се спасихме с някакъв junk food. Картата за градския транспорт също се плаща само в брой в сингапурски долари, а допълнително към цената има и депозит. Другото разминаване с предварителната информация поне беше в наша полза - на летището между терминал 1 (където ни остави трансферът, за да разгледаме Jewel) и терминал 4 (откъдето излитахме за КЛ), има директен шатъл и придвижването е доста бързо и лесно. Така имахме много повече от предвиденото свободно време на летището, но за сметка на това терминал 4 се оказа доста приятно място - спокойно и уютно, дори по-приятно от терминал 1. 
Air Asia също бяха добър избор - почти по нищо не им личи, че са low-cost компания. Дори бяха много стриктни с маските и държаха да се носят през цялото време на полетите. 
От летището в КЛ шофьорът ни закара директно при Петронас, където ни чакаше Дона. На кулите, уви, не можахме да се качим. Продължихме си с обиколката, като малко променихме в движение програмата, за да можем да се качим поне на KL Tower, при това около залез. Дона е чудесен екскурзовод. Беше ни много от полза и ни съдейства по всякакъв начин. Като цяло оползотворихме максимално пълноценно малкото време, което имахме. Единственото малко по-неприятно беше пак това с местната валута. Помолихме Дона да ни препоръча някакво по-"автентично" местенце за вечеря и тя ни посъветва да отидем към Jalan Alor, но и за там се оказа, че ни трябват местни пари. Накрая се озовахме в арабски ресторант в района. Но поне беше вкусно.  
Що се отнася до хотела в КЛ... да кажем, че има какво да се желае. И като "база", и като обслужване. Първо ни заявиха, че нямат свободна стая с двойно легло за непушачи и трябва да избираме между стая с двойно легло за пушачи и стая с две единични легла за непушачи. Тъй като и двамата не пушим, трябваше да се настаним в стаята с две отделни легла. Самата стая беше доста basic и захабена - за сравнение нещо като нисък клас стар тризвезден хотел в България. И това в дисонанс с лъскавите фасада и фоайе на хотела. Беше и доста шумно - въпреки че бяхме на 11-ия етаж се чуваше всичко от улицата, включително влакчето, както и от съседната стая. Със закуската, която така или иначе беше включена в цената на нощувката, също не се получиха нещата. Обяснихме им, че трансферът ни е в 5:30 сутринта, казаха ни, че могат да ни направят сух пакет, но рецепционистката, с която малко по-късно се опитахме да се доуточним явно се оказа точно толкова неадекватна, колкото изглеждаше, тъй като на сутринта закуска нямаше. Като цяло нито едно от тези неудобства не ни е съсипало престоя - сънят така или иначе го бяхме прежалили заради ранния полет, а типът на стаята, условията в нея и обслужването нямаха чак такова значение за няколкото часа, които прекарахме в хотела. Но ако престоят ни беше повече от един ден, нямаше да се чувстваме комфортно. Локацията, може би, е удобна (не можем да преценим добре, тъй като се придвижвахме основно с Дона с колата), но останалото... Може пък и ние да сме изтеглили къса клечка със стаята и прочие, а хотелът всъщност да си е съвсем ок. 
На Малдивите единствено бяхме изненадани от една форма, която трябва да се попълни преди пристигане. Впоследствие видяхме, че всъщност си я има обявена на официалните сайтове в условията за влизане в страната, но явно фокусирайки се с Константин да проверяваме и подготвяме други неща за пътуването, сме я пропуснали. Успяхме да я попълним на място, чакайки на опашката за проверка, въпреки проблемите с Wi-Fi-я на летището, но не беше много приятно.
Относно Лили Бийч ... С две думи някои неща са си същите, както ги помним отпреди 4 години, при други, за съжаление, се забелязва лек спад в нивото. Все още са дребни неща. Може би дори не биха ни направили впечатление, ако не знаехме как е било преди и нямахме база за сравнение. Но все пак дано да претърпят корекция, защото би било жалко за това страхотно място, което преди 4 години беше почти безупречно. 

С пожелания за здраве и спорна работа на целия екип,

Ивайла и Константин

Здравейте! Изживяхме една незабравима приказка, благодарение на Фирма Луксутур и усърдната работа на целия Ви екип. Специални благодарности на Рени, нашата водачка, която непрекъснато беше насреща при всяка възникнала ситуация и ни топлеше с широката си усмивка.
Благодарности и за организацията от Исландските Ви партньори.

Благодарим Ви!


Поздрави!
инж. Р. Стоянова