+359 24 650 565;   +359 890 343 459

[email protected]

Вход в b2b

Здравейте! Изживяхме една незабравима приказка, благодарение на Фирма Луксутур и усърдната работа на целия Ви екип. Специални благодарности на Рени, нашата водачка, която непрекъснато беше насреща при всяка възникнала ситуация и ни топлеше с широката си усмивка.
Благодарности и за организацията от Исландските Ви партньори.

Благодарим Ви!


Поздрави!
инж. Р. Стоянова

Здравейте,

Искрени благодарности за прекрасните емоции, които ни осигурихте с това пътешествие. Наистина преживяхме много специални моменти в една желана дестинация. Това е една магична страна, различна от други, които сме посетили при наши пътувания. 

Рени Гутева беше много добра, слънчева и отзивчива. Много мила млада дама, готова да отговори на всеки въпрос или желание на групата. Пожелаваме успехи по пътя й!

Програмата се следваше, така както беше описана.

Групата беше прекрасна, интелигентна и любознателна. Намерихме приятели и съмишленици!

Благодаря Ви от името на моята четворка – баба и 3 внуцу!

 

Поздрави!

Валентина Узунова

Искам да благодаря на Luxutour за прекрасната организация на нашия меден месец. Благодаря за съветите, бързите реакции и за това, че сте винаги на разположение. Изборът на хотел, локация, съвети и насоки, бяха страхотни! Благодарим за грижите, любезността и вниманието! Страхотни сте е меко казано! А относно Занзибар …. нямам думи да опиша това невероятно африканско преживяване. 
Препоръчваме с две ръце и локацията и нашите приятели от Luxutour, за вашите бъдещи невероятни дестинации и преживявания! ❤️

Маргарита Станимирова

Привет, да кажа само, че не ми се тръгваше от Тунис - страхотно море и плаж! Много съм доволна и от хотела! Благодаря?

Кремена Миленкова
Аз още съм в Кения честно казано:).
Имах прекрасни дни с всички вас. Благодарна съм за новите запознанства и за споделеното време. Това пътуване ще остане в сърцето ми. Благодаря на всички ви и най-вече на Пепи и Мария за това, че го организираха за нас.
Ива Станчева

Беше незабравимо преживяване и удоволствие! Пепи и Мария, велики сте! Бъдете здрави всички и до скоро! ?

Мая Николова
? и аз благодаря за прекрасното изживяване в вълнуващата Кения, магията нямаше да бъде същата без всички вас! БЛАГОДАРЯ!
Диана Лозанова
Пепи и Мария, благодаря и на двамата от ❤️ за всичко, което направихте, така че да се чувстваме комфортно по време на това шеметно пътешествие! Лично за мен Африка е  мечта, която най-неочаквано се сбъдна?. И не последно място групата ни беше страхотна ?️?️
Надежда Ангелова

Привет, Поли!

Извинявам се за забавеният отгор от мен, но само искам да благодарим за прекрасната почивка, която получихме благодарение на вас. Наистина си прекарахме чудесно в Тунис.
Искам да те питам за дестинация, която може да ми препоръчаш за май месец 2023 година. 
Знам, че е доста рано, но просто искам да знам кои са подходящи дестинации за началото на май месец, какви чартъри се предлагат тогава. Като единственото ми желание е да е топло и да става за плаж.
Аз се спрях на Канарските острови, но не знам дали е подходящо за плаж около 10 май.
Благодаря ти предварително!
Милена